И зам.-председателят на БСП  Атанас Зафиров реши да се докаже

...
И зам.-председателят на БСП  Атанас Зафиров реши да се докаже
Коментари Харесай

Зафиров се доказва на Нинова. Мери се с президента

И зам.-председателят на Българска социалистическа партия  Атанас Зафиров реши да се потвърди на Корнелия Нинова и скочи против президента Румен Радев. Държавният глава неприемливо се меси във вътрешнопартийните ни каузи, сподели Зафиров, разяснявайки влизането на трима висши социалисти в служебния кабинет.

Излязохме с позиция на нашия групов орган, според която се разграничаваме от дейностите на членовете на Националния съвет, които са в прорез с императивите на нашия правилник влязоха в кабинета, сподели Зафиров.

Там ясно е записано, че за присъединяване в изпълнителната власт на министри е нужна глоба от Националния съвет.

На този стадий тази позиция демонстрира изрично отношение и се надяваме да стигне както до цялата партия, по този начин и до цялото общество, с цел да бъде ясно, че тези наши съпартийци съставляват единствено себе си, а не партията, разяснява заместник-председателят на Българска социалистическа партия в  ефира на Euronews Bulgaria. Той посочи, че това се отнася освен за министрите, само че и за заместник-министрите, регионалните шефове и заместител регионалните шефове.

„ Българска социалистическа партия по никакъв метод не е съпричастна към работата на това служебно държавно управление, назначено от президента Радев “, безапелационен бе той и добави, че тримата министри няма по какъв начин да бъдат част от листите на Българска социалистическа партия най-малкото, тъй като са част от служебното държавно управление.

„ Забелязваме едно солидно наличие на членове на Българска социалистическа партия в служебния кабинет и общата събирателна при тях е, че това са ярки критици на управлението на партията и на политиката, която беше водена през последните години. По този метод се показва партийно користолюбие, което е неприемливо в работата на президентската институция “, разяснява социалистът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР